17 Mayıs 2011 Salı

Otome wa Boku no Koishiteru Tüm Bölümler Full Türkçe Altyazılı İndir

Otome wa Boku no Koishiteru Tüm Bölümler Full Türkçe Altyazılı İndir

[Resim: Minitokyo.Group.Scans.Otome.wa.Boku.ni.K..._78660.jpg]

KONU

Otome wa Boku no Koishiteru Üniversite bittikten sonra PC de ilk izlediğim animelerden biriydi.Lisanslı olduğu için MKV versiyonu bulamamıştım.Ama bugün Wasurenai grubu sürümünü buldum.Eğer indirebilirsem çeviriye hemen başlıyacam.Şayet elinde olan varsa yada alt yazılarını bulabilecek birileri gönderirse daha erken başlayabilirim.Fansub dan pek anlamadığım için sadece alt yazı olarak vereceğim.

Seri caramel box firmasının visual novel tarzı oyunundan uyarlamadır.

Konu: Mizuho annesi öldükten sonra büyük babası ile yaşamaya başlamıştır.Büyükbabası ise ölmeden önce vasiyet olarak inanması oldukça zor bir istekte bulunur.Bu istek tek erkek torunu Mizuho'nun annesinin mezun olduğu kız lisesinden mezun olmasıdır.Buna karşı çıkmak istesede bu son isteği yerine getirmekten başka çağresi kalmaz.Okul hayatında en büyük yardımcısı ise çocukluk arkadaşı Mariya olcaktır.Okul müdürü ve yönetimin bu isteği geri çevirmemesi ile kız lisesinde tek erkek olarak okul hayatı başlamıştır.

Gelgelelim çizimler kadar güzelki başrolün erkek olduğuna inanmak oldukça zor geliyor.Başrolümüz tipik erkek karakterlerinden farklı olarak oldukça ağır başlı, olgun ve fedakar bir yapıdadır.
Küçük şeylere büyük değerler veriyorsanız son derece masum ve ilgiyle izleyebileceğiniz çok güzel bir yapım.

Çeviri seri hakkındaki yorumlarını esirgemeyin daha iyisini yapmak için çalışacagımdan emin olabilirsiniz.

Haftada en az iki bölüm vermeye çalışıyorum.Haziran gelince bu 1 bölüme düşer haberiniz olsun.KPSS sınavım var son ay bari biraz ders çalışayım diyorum.
Daha önce indirdiğiniz alt yazıların yerine yenilerini kullanmanızı öneririm bazı hatalar ve yanlış anlaşılmalar düzeltildi.Ama gözümden kaçan bazı hatarlar varsada sizin uyarılarınızı bekliyorum.

İNDİRMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYINIZ...

http://www.animeciyiz.biz/konu-otome-wa-boku-no-koishiteru-tum-bolumler-full-turkce-altyazili-indir.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder